Archive for februari, 2011

Huset….

Jag börjar tro att huset inte vill ha mig kvar här längre. Allting har börjat dj..s.

Började ju med motorn till pelletsmatningen gick sönder. Sen var det ”branden”. Så började det läka vatten vid diskmaskinen. Idag har jag dåligt med varmvatten samt att handduschen vid diskbänken har gått sönder så det sprutade vatten runt köket ett tag.

Vad blir nästa?????

Vad jag saknar PE… på många sätt….

Glädjeämnen….

Ibland har man tur…. blev bortbjuden på kaffe och semla både igår och idag! :-D

Händer inte så mycket här nu…

tvättar…

sorterar…

fryser…. (när ska denna kyla ge sig?-20 till -32 grader! Brrr…..)

förändringar i livet….

planerar…

saknar…

Lördagkväll

Hade en underbar lördagskväll. Blev bjuden till min väninna på middag och där blev jag sittande till sent på kvällen. God mat, gott vin och underbart sällskap. Tack snälla för det.

Skönt att komma sig hemifrån en kväll. Det är så tomt och tyst om kvällarna. Saknar honom så. Vågar inte sätta mig ner och tänka utan försöker hålla mig sysselsatt med annat så jag glömmer en stund. Fast fortfarande är det svårt att koncentrera sig på något och svårt att börja med nåt. Ändå har jag miljoner saker som ska göras. Förstår inte var jag ska få energin ifrån till att sätta igång. Måste gå igenom huset från vindan till källaren och sortera upp allt. Och jag menar ALLT! Varför ska man vara som en ekorre och samla på sig så mycket saker…. alla dessa ”bra ha-”saker som man sparar fast man vet att man aldrig kommer att använda det.

I mitt nästa liv hoppas jag att jag har lärt mig att bara ha det som verkligen behövs. Och det är egentligen inte så mycket. Levde så i Skåne. Där hade vi bara det allra nödvändigaste, och vi klarade det. Så där lärde jag mig att man inte behöver så mycket. Det går ändå. Det finns det i livet som är viktigare än prylar……

När kommer värmen?

Hade -31,3° kl 05:30 !!!!!

När ska kylan ge sig???????

Ett under….

… har skett!
Jag kom fram till Telia på första försöket!

Torsdag…

Tvätt….
Papper….
Tvätt…
Vattenläckage vid diskmaskin…
Tvätt….

Idag…

Tvättar….
Rensar ut reklam och tidningar som har samlats på hög. Tänk så mycket ”skrot” som kommer i brevlådan!
Tvättar….
Sorterar papper….
Tvättar…..

Besked

Första ”beskedet” har ramlat in. Positivt! Gör det enklare att ta ett beslut nu.

Tvätt….

Önskar jag hade flera tvättmaskiner just nu. Tar tid att tvätta upp allt efter ”branden”. Och elräkningen törs jag inte ens tänka på…..

Tusen saker som måste göras, men det går tungt. Svårt att ta mig för något. Vet inte riktigt var jag ska börja. Men, på något sätt ska det ordna sig. Brukar ju alltid göra det.

Väntar på diverse ”besked” från olika håll. Livsavgörande besked för min del. Allt hänger på dessa… hur mitt liv ska te sig i framtiden.