Lev idag

Tänk så fort ett liv släcks och ett annat slås i spillror. Från en sekund till en annan så vänds ens trygga tillvaro upp och ner. Drömmar som aldrig kan förverkligas. Planer som aldrig blir av…….
För en börjar ett nytt kapitel i livet…. Nya tomma sidor som ska fyllas med okänt innehåll… sidor där ett namn fattas…..
För en annan är livets bok slut….
Så ni alla – kom ihåg att ta tillvara dagen. Krama de du älskar varje dag. Tala om för dina nära att du älskar dom – varje dag, flera gånger om dagen! Ödsla inte tid och energi på att bråka. Förverkliga era drömmar nu! Lev idag, inte för i morgon. För morgondagen kanske aldrig kommer…..

One Response to “Lev idag”

  • Kloka ord men ack så svåra att efterleva. Tänkte så när min sambo sen mer än 30 år blev akut sjuk i hjärtsvikt men när han varit hemma ett tag så var vi tillbaks i den gamla vanliga lunken. Vi har väl ”åldern inne” och tror oss vara beredda att fatta liemannens hand men är vi det egentligen -tveksamt!
    Önskar dig lycka till med vägvalet.