Tenta

Äntligen har jag lyckats få i väg den ena tentan, fast det var jobbigt. Inte för att jag tyckte den var svår. Nej det är koncentrationen som inte är på topp.

Jag hade två tentor som jag hade tänkt göra den där hemska veckan. Men allt föll ju isär för mig då. Hade även planerat in en ny kurs nu på vårterminen, men vet inte hur det går med den nu. Vet varken om jag orkar plugga eller om jag hinner. Någon gång måste man ju ta itu med det praktiska också. Städa upp och sortera bort….. Vet ju inte heller hur det blir i framtiden…..

Känns också meningslöst just nu att plugga. Jag pluggade ju för vår skull. Så att jag kanske skulle kunna ta på mig mer datorjobb som jag kunde sköta hemifrån. Jag ville ju vara hemma hos PE om dagarna och han tyckte om att ha mig hemma. Blev så långsamt för honom när jag hade utejobb.

2 Responses to “Tenta”

  • Det måste vara som att gå på gungfly just nu, detta att allt hänger i luften.

    Men jag är säker på att det löser sig för dig, Anitha.

    På det ena eller andra sättet. Varm krqam!

  • Vad duktig du är som fått iväg en tenta!
    Jag tänker på dig varje varje dag. Tycker bara att orden inte riktigt räcker till i kommentarerna.