Livets gång

Mina föräldrar är för länge sedan borta.
Min f.d svärmor är borta.
PE´s far dog 2006.
Min älskade vän och f.d. make dog 2007 (f 1953)
Min älskade väninna dog 2009 (f 1956)
En omtyckt farbror dog 2009 (f 1946)
Samt flera andra som stod mig nära på ett eller annat sätt. Alla alldeles för tidigt.
Och nu den jag hade hoppats att få åldras tillsammans med…….
Nu räcker det!!!

Är detta livet?
Är det så här att bli gammal?

One Response to “Livets gång”

  • Ja så är det att åldras! Min sorgliga lista är ganska lik din med undantag från min älskling som fortfarande är i livet trots cancer och hjärtsvikt. Många älskade djur har man också mist genom åren. Saknaden finns där alltid men också glädje åt de levande och naturen. Tröstas något av att när det blir dags för eget avslut många kära har gått före, känns som om de finns…någonstans.
    kram, sara