När kommer värmen?

Hade -31,3° kl 05:30 !!!!!

När ska kylan ge sig???????

4 Responses to “När kommer värmen?”

  • Fy så kallt ni har det!!!
    Jag begav mig ut i -15 grader häromdagen för att leta vårtecken. Tyckte att det var dags nu. Hittade ett träd med små luddiga knoppar och var fullt nöjd över den upptäckten. Det har förmodligen sett ut så hela vintern, men skvallrade i allafall om att det kommer en vår :)

  • Och här strålande sol …, jag sitter vid söderväggen och hoppas att doktorn ska ringa .., allt medan sigge och pElle ligger ocg kråmar sig i gräset. Varmt är det inte, men ändå härligt.

  • Märith:

    ja den ger sig kanske en liten stund från å med måndag när jag kommer hem på en snabbvisit…..MEN pm den ger sig då så kommer det tycärr att SNÖA….för vars än jag är så verkar de snöa…nog för att vi har haft kallt här med deras mått att mäta men vad gör det ikväll ko snöar…..å sist jag var hemma en vecka så snöade de inget här men jag hann bara landa med plandet i Bardufoss så vräkte snön ner…..kramizar på dig….

  • Lika kallt här nere i Västmanland idag.
    Helt ok för min del, men hu så kallt huset är när man vaknar på morgonen.