Lördagkväll

Hade en underbar lördagskväll. Blev bjuden till min väninna på middag och där blev jag sittande till sent på kvällen. God mat, gott vin och underbart sällskap. Tack snälla för det.

Skönt att komma sig hemifrån en kväll. Det är så tomt och tyst om kvällarna. Saknar honom så. Vågar inte sätta mig ner och tänka utan försöker hålla mig sysselsatt med annat så jag glömmer en stund. Fast fortfarande är det svårt att koncentrera sig på något och svårt att börja med nåt. Ändå har jag miljoner saker som ska göras. Förstår inte var jag ska få energin ifrån till att sätta igång. Måste gå igenom huset från vindan till källaren och sortera upp allt. Och jag menar ALLT! Varför ska man vara som en ekorre och samla på sig så mycket saker…. alla dessa ”bra ha-”saker som man sparar fast man vet att man aldrig kommer att använda det.

I mitt nästa liv hoppas jag att jag har lärt mig att bara ha det som verkligen behövs. Och det är egentligen inte så mycket. Levde så i Skåne. Där hade vi bara det allra nödvändigaste, och vi klarade det. Så där lärde jag mig att man inte behöver så mycket. Det går ändå. Det finns det i livet som är viktigare än prylar……

Comments are closed.