Rocky

P1010619

Gojan är helt enkelt för underbar. Hon har ett eget skåp i köket där hon brukar leka (tugga sönder kartonger). Förr kunde hon vara där i timmar och tugga. Gjorde nån snabb utflykt till PE’s eller min axel som för att kolla att vi fanns där. Ge oss en puss och sen tillbaka till skåpet.

Efter det att PE gick bort så har hon knappt lämnat min axel. Vart jag än går och vad jag än gör så sitter hon där, som för att hålla mig sällskap. MEN om jag får främmande så flyger hon till skåpet och tuggar ett tag. Sen när främmandet har farit så kommer hon tillbaka och lämnar mig inte. Det är som om hon ska hålla mig sällskap när jag är ensam, men när jag har folk omkring mig så är det som hon tänkte ”Nu har du sällskap. Nu behöver inte jag hålla koll på dig.”

Så kom inte och säg att inte fåglar kan tänka :lol:

One Response to “Rocky”

  • Monika:

    Ja visst är det underbart med en liten vän i nöden?! Jag tror djuren vet vem som behöver den där lilla extra uppmärksamheten!/M