Varför…

… lärde jag mig aldrig pannan när PE levde? Varför ska man alltid skjuta upp allt till sen? Hatar pannan!!!!!!!!!

Pelletsbrännaren är jag livrädd för.

Elvärmen blir för dyrt. (med dagens elpriser)

Knappar och rattar överallt. Vilken funktion har dom????

Får inte upp tempen på varmvattnet. Vad är det för fel????

Slå om till elvärme igår för sotaren var hit idag. Har inte startat pellets än. Vågar knappt.  Feg.

Hatar att ringa till nån och be om hjälp. (Tack snälla G för du står ut med mig!!!) Har ju alltid varit den som ”kan själv”, men inser det gör jag inte.

Jag har ju alltid varit den som vill ha kontroll över olika ”apparater” – det är ju JAG som bestämmer över maskinerna, inte dom över mig. Orkar inte lära mig nu. Det är ju så mycket annat som ska ”fixas”.

Allting fungerade ju när PE levde. Varför ska allt djä…s nu??? Fast jag vet ju varför  – jag kan ju inte!!!  Har inte brytt mig om att lära mig. PE skötte ju såna saker. Behövde aldrig tänka på det.

Vill att PE ska komma tillbaka till mig …. NU!!!!!!

Ingen att prata med om kvällarna. Ingen man får ge en kram och tala om för hur mycket man tycker om honom. Ingen som ger mig en kram och talar om för mig hur mycket han tycker om mig. Ingen att laga mat till. Ingen som kokar kaffe på kvällen. Ingen…..

Vill inte….

Upp- och neddagar. Ikväll är det en neddag……

3 Responses to “Varför…”

 • Biggan:

  beställ hem ett riktigt pelletspanneproffs, en behörig installatör-reparatör av just märket på din panna och ingen snäll kompis, och låt honom kolla pannan och gå igenom hur du ska sköta den. så det inte händer obehagligheter igen.

 • Å, jag förstår dig när det gäller pannan! Här finns ingen pelletspanna, men jag minns fasan när vedpannan krånglade .., jag fick fullkomlig PANIK!

  Man känner sig så utlämnad.

  Huvva!

  Stor sympatikram härifrån!

 • PV:

  Och ytterligare en sympatikram kommer härifrån, det du går igenom måste vara fruktansvärt.
  PV