Flyttkartonger

Drunknar snart i flyttkartonger. Kartonger överallt.

När man har en vinda som sträcker sig över hela huset så samlas det mycket där. Den var fullständigt fullpackad med saker. (konstigt att golvet höll). Allt detta måste jag nu gå igenom och det tar tid! Eftersom det är en oinredd vind så är det kallt, så allt måste bäras ner.

Högar som ska till återvinningen, högar som ska sparas, högar som är PE’s, högar som jag inte vet vad jag ska göra med…

Sen finns det en källare också…..

I torsdags tog jag en paus från allt packande och drog i väg till stan för en shoppingrunda med min väninna. Länge sedan jag handlat så mycket kläder på en gång, och länge sen jag stod ut med att vara i stan så många timmar. Avskyr att springa på stan i affärer i vanliga fall, men denna gång var det skönt med ett avbrott från allt. Fick då något annat att tänka på.

Var också och tittade på lägenheten jag har hyrt (osett!). Den såg bra ut och de kommer att tapetsera om alla rum och lägga nytt golv i vardagsrummet innan jag kommer. Så det kommer att bli fräscht och fint.

Efter rundan på stan träffade vi sonen med sambo och gick ut och åt middag.

En helt underbar torsdag. Tack snälla Y för ditt sällskap (och privatchaffis)

Fredagen kom sonen till mig och hjälpte mig bära ner ännu mer kartonger från vindan. Mer jobb…..

One Response to “Flyttkartonger”

  • Jobbigt att gå igenom ett helt liv…jag vet , eftersom jag först flyttade från byn in till samhället och sen från samhället till stan.
    Hoppas att du kommer att trivas i stan…jag ångrar inte en minut att jag flyttade från M.
    Kram på dig