Det gör ont…..

När PE och jag började vårt liv tillsammans hade han ett kassettband där hade han spelat in sin musik. En mikrofon och en bandspelare. Inte som nu – via dator. Detta band älskade jag. Spelade det om och om igen. Älskade PE sammetsröst. Tröttnade aldrig på att höra det. Minns bl.a en resa upp till Tärna, där vi hade hyrt en stuga över en helg första året vi var tillsammans. Spelade bandet hela vägen dit. PE var ganska less på att höra sig själv innan vi var framme.

Till slut brände jag över det på en CD-skiva. Med åren blev det mindre jag lyssnade och till slut föll den i glömska. Inte för att jag tröttnade på att höra hans röst, utan det blev andra skivor under åren.

Idag när jag gick igenom CD-skivorna hittade jag denna bortglömda skiva. Lycka!!!

Tror ni jag orkade lyssna…..

2 Responses to “Det gör ont…..”

  • UllaMona:

    Du kanske inte orkar lyssna nu men jag tror att om några månader orkar du och kan känna värmen i ditt hjärta…
    Tänker ofta på dig…

  • Anitha:

    Ja, jag är ändå glad över att hans musik finns kvar. Vet att en dag kommer jag att orka lyssna med glädje och minnas alla de lyckliga dagarna vi hade.