Sista passet

Sista passet på Saga avklarat för detta år!

Fick välkommet främmande igår som skulle följa oss på Saga. Det var sonen med sambo, hennes föräldrar och alla barnbarnen  (nästan, fiskarna fick stanna hemma), dvs två schäfrar och två papegojor samt en extra hund, så ni kan tro att det var fullt hus här. Roligt!

Efter vi ätit middag och haft trevlig samvaro så begav vi oss ner till Saga där PE redan hade börjat spela i puben. Inne på biografen spelade The Rock-a-Bops så taket nästan lyfte och på dansgolvet samlades några tappra själar som skakade loss. Själv tyckte jag ljudnivån var alldeles för hög (var inte ensam om att tycka det) så jag tillbringade största delen av kvällen inne i puben där jag kanske hade nån kontroll över ljudnivån ;-)

The Rock-a-Bops

Inne i puben var det som vanligt full ös. PE spelade så svetten rann, dansgolvet var fullt och runt borden satt alla glada besökare och pratade, drack och hade trevligt.

Skål

Pubgäst

Vid ettiden var det så över för denna gång. Nu är det bara att samla krafterna inför nästa års festival.

Ett stort tack till K, C, M och H som tillbringade kvällen med oss! Vi hade så trevligt och jag hoppas vi gör om det nästa år.

Avslutar med några rosor som jag vill tillägna alla de som jobbat och slitit med att göra Sagaveckan möjlig. Ni gör ett bra jobb och jag hoppas krafterna räcker till för nästa år också!

Till alla som arbetat med att göra Sagaveckan möjlig

Comments are closed.