Cajsas café

Vet inte hur många gånger vi passerat Ringvor i Rengård men aldrig stannat där. Idag blev det äntligen av. Blev så kaffesugna på vår resa ner till Skellefteå och då bestämde vi oss för att stanna i Rengård.

Hur kan man bara ha missat detta ställe? Här fanns det flera byggnader man kunde gå in i och titta. I den ena var det utställning av textila smycken som t.e.x. stickade och tovade halsband. I en annan byggnad var det loppis med porslin, böcker, kläder m.m.

Vackra halsband

I nästa byggnad, som var bagarstugan, inrymdes caféet. Här bjöds det på kaffe och hembakat bröd. Sittplatser inne eller ute i trädgården. Här gjorde vi en längre stopp, för det var ju egentligen kaffet och fikat vi stannat för. Det övriga blev ju en uppskattad bonus.

Ytterligare en byggnad inrymde garnloppis (Ellis:hit måste vi fara!), med ull och garner till humana priser. Fyndade garn till stickmaskinen så nu är höstkvällarna räddade.

Betyg

  • Miljö: 5
  • Kaffe: 4
  • Bröd: 6

4 Responses to “Cajsas café”