Tantvarning!

Nu var det länge sen jag skrev något i bloggen. Har haft en osocial period som jag mest tillbringat framför datorn ivrigt pluggande. Läserfortfarande denna termin på distans mot Blekinge Tekniska högskola – HTML, PHP och MySQL och tänker fortsätta vårterminen också. Antingen är det åldern eller nåt annat – men jag tycker att man får lägga ner all sin energi på kodandet och läsandet, så det finns inte så mycket kraft över till annat.

Får se om jag kommer igång med några inlägg här framöver, inte varje dag men nåt då och då.

Tänkte börja med att presentera två damer för er. Karin och Lisa. Ålder obestämd, men minst 51 år. Den ena miste sin ena arm vid tidig ålder och båda har fått några av sina fingrar avbitna av sin mamma. Trots detta har de klarat sig bra i livet. Om man nu bortser från att de inga kläder har – dessa har försvunnit under resans gång.

Karin och Lisa

Från 2010-11-xx

Minns jag inte när jag fick dessa dockor , men det måste ha varit innan jag fyllde tre år för de följde med mig upp från Stockholm till Norrland när jag flyttade.

Ett under att de fortfarande finns kvar efter alla dessa år!

One Response to “Tantvarning!”